Polski Angielski
  • Pokaż całe menu
  • Przystawki zimne
  • Przystawki ciepłe
  • Zupy
  • Mięsa
  • Ryby
  • Dania Wegetariańskie
  • Desery

Przystawki zimne

  • 42 zł

    Wędzony łosoś z musem z raków

    świeża śmietanka, słodko kwaśny ogórek, oliwa estragonowa

  • 42 zł

    Sałatka z melonem miodowym i wołowiną

    ser pleśniowy gorgonzola, oliwa dyniowa, pestki dyni, rzeżucha, cykoria

  • 44 zł

    Befsztyk tatarski wołowy

    bogato przyprawiony marynowanymi grzybkami, kiszonym ogórkiem i cebulką, grzanka ziołowa, pikle, kremowe żółtko, suszona cebulka

  • 420 zł

    „Czarne Złoto” z Jesiotra

    60g kawioru czarnego z Jesiotra Syberyjskiego podany na lodzie, z blinami lub grzankami (2-4 osoby)

Przystawki ciepłe

  • 36 zł

    Naleśniki z grzybami

    grzyby hodowlane, cytrynowe aioli, amarantus

  • 39 zł

    Chrupiąca grasica cielęca w likierze grzybowym

    aromatyczny pęczak, skorzonera

  • 42 zł

    Uszka faszerowane kaczką

    puree jagodowe, piana korzenna, sos pomarańczowy, gąbka buraczana

  • 44 zł

    Gołąbek rybny z consome z wędzonych ryb

    suszone pomidory, anchois

Zupy

  • 28 zł

    Rosół cielęcy z kołdunami jagnięcymi i warzywami brunoise

  • 26 zł

    Krem „Dubarry” z emulsją cytrynowo bazyliową

  • 36 zł

    Zupa rybna „ Bouillabaisse” z rybami słodko i słono wodnymi

Mięsa

  • 68 zł

    Kaczka po Polsku z wykwintnym sosem żurawinowo wiśniowym

    kluski kładzione buraczane, warzywa korzenne, buraki, jabłka

  • 76 zł

    Eskalopki cielęce z szałwią i szynką dojrzewającą

    palona gryka, marchew w emulsji pomarańczowej, szalotka, sos winno pietruszkowy

  • 89 zł

    Rib Eye stek z sosem bearneńskim

    gratin ziemniaczane, wędzone pomidory, rukiew wodna

  • 98 zł

    Schab z jelenia z likierem truflowym

    purée truflowe, karmelizowana pietruszka, kasztany, chipsy z jarmużu

Ryby

  • 72 zł

    Filet z sandacza z sosem śmietanowym

    zielona soczewica, pure z pietruszki, por w balsamico, musztardowiec

  • 76 pln

    Filet z jesiotra z ziołowym beurre blanc

    cukinia z trybulą, domowe kopytka, ziołowy beurre blanc, prażynka z Sepią

Dania Wegetariańskie

  • 44 zł

    Risotto z grzybami z oliwą truflową

    emulsja pietruszkowa, chipsy serowe

  • 48 zł

    Pieczone warzywa śródziemnomorskie

    kasza owsiana z ziołami, zapiekanka z cukinii i pomidora, karczoch w panierce, grillowana papryka

Desery

  • 27 zł

    Panna cotta z rokitnika z galaretką różaną

    kruszonka pomarańczowa, mus jogurtowy

  • 29 zł

    Sernik z białej czekolady z kawowym kremem chantilly

    coulis malinowy, puder z białej czekolady

  • 32 zł

    Czekoladowa rozkosz

    migdałowe brownie, mus z czekolady mlecznej, tiul czekoladowy, mus z białej czekolady, biszkopt czekoladowa, wiśnie w żelu

  • 52 zł

    Naleśniki à la Crêpes Suzette (flambirowane przy stole)

    w bogatym sosie maślano pomarańczowym z likierem Grand Marnier i kulką lodów waniliowych

ZamknijStrona używa cookies (ciasteczek). W przeglądarkach internetowych można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może spowodować utrudnienia lub brak działania niektórych funkcji serwisu. Niedokonanie zmian ustawień przeglądarki internetowej na ustawienia blokujące zapisywanie plików cookies jest jednoznaczne z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie.