Polski Angielski
2018-09-12

Bal Sylwestrowy 2018/2019

Bal Sylwestrowy 2018/2019

Zapraszamy na Bal Sylwestrowy 2018/2019 !

Koszt całonocnej zabawy wynosi: 750 zł / osobę
Zaskakujące menu składające się z  5 dań serwowanych, bufety zimne i słodkie

W tej cenie również - sprawdzona już formuła - OPEN BAR*
* wódka, wino, whisky oraz napoje zimne i gorące bez ograniczeń a o północy kieliszek szampana    MOET & CHANDON

Znakomity zespół grający największe przeboje wszech czasów

Zespół specjalizuje się w wykonaniu klimatycznej muzyki rozrywkowej, mając w swoim repertuarze utwory takich wykonawców jak: The Beatles, Frank Sinatra, Elvis Presley, Diana Ross, Abba, Carlos Santana i wielu innych.

Zabawę rozpoczynamy o godzinie 20:00 - 3:00

Zaskakujące menu przygotowane przez naszego

Szefa kuchni - Marcina Wyłupka.

Menu Serwowane

Amuse bouche czyli coś małego na początek

Panna cotta szczypiorkowa

mus z wędzonej troci, kawior z buraka, piana jabłkowo musztardowa, amarantus

Esencja smaku

Noga z kaczki confit

risotto ze słonecznika, pure jagodowe, puder z kaczego tłuszczu, brioche truflowa

Zupa

Zupa krem z kasztanów

oliwa truflowa, piana z czerwonego wina

Danie główne

Polędwica wołowa z sosem "Bernaise"

ziemniaczana zapiekanka lubczykowa, grzyby leśne w winie i tymianku, pure z marchwi, brukselka, palony kalafior

Deser

Krem bawarski " Szampański"

sponge pistacjowy, kompresowana gruszka, krem orzechowy

 

Bufet z zimnymi przekąskami i sałatkami  - po 22:00

Ostrygi i salsy

Krewetki na sałatce z ogórka wasabi

Łosoś marynowany w whisky

Befsztyk tatarski bogato doprawiony

Wędliny dojrzewające podane z piklami i kiszonkami

Płatki z wędzonego półgęska z sosem żurawinowym i marynowaną rzepą

Rostbef po angielsku z chrzanem i serem pleśniowym

Vitello Tonato, cielęcina z aromatycznym sosem tuńczykowym i kaparami

Roladki z koziego sera z marynowaną dynią, czarnuszką i burakiem

 

Bufet Słodkości

Ciasto „Opera”

Mini Krem brulée lawendowe

Babeczki z „crème pâtissière” i owocami

Sernik z białej czekolady z konfiturą malinową

Beza z serkiem pistacjowym i rumem

Wyspa świeżych owoców

Polskie i francuskie sery

 

Napoje i alkohole 

Wódka klasy Premium

Whisky

Wino białe / czerwone

Koktajle w barze na bazie wódki oraz bezalkoholowe

O północy kieliszek szampana MOET & CHANDON

Napoje gazowane

Soki owocowe

Kawa pełnoziarnista z ekspresu

Aromatyczne herbaty smakowe

 

Serdecznie zapraszamy - liczba miejsc ograniczona

22 629 23 12

restauracja@podgigantami.pl

 

ZamknijStrona używa cookies (ciasteczek). W przeglądarkach internetowych można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może spowodować utrudnienia lub brak działania niektórych funkcji serwisu. Niedokonanie zmian ustawień przeglądarki internetowej na ustawienia blokujące zapisywanie plików cookies jest jednoznaczne z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie.