Polski Angielski
2017-10-02

Bal Sylwestrowy 2018

Bal Sylwestrowy 2018

Zapraszamy na Bal Sylwestrowy 2017/2018 !

Koszt całonocnej zabawy wynosi: 650 zł / osobę
Zaskakujące menu składające się z  6 dań serwowanych, bufety zimne i słodkie

W tej cenie również - sprawdzona już formuła - OPEN BAR*
* wódka, wino, whisky oraz napoje zimne i gorące bez ograniczeń a o północy lampka szampana francuskiego    MOET & CHANDON

Znakomity zespół grający największe przeboje wszech czasów

Zespół - Roni Band -

Joanna Morea - śpiew, saksofon, flet, -absolwentka konserwatorium w Brukseli, na wydziale jazzu i muzyki rozrywkowej, klasy fletu oraz aranżacji i kompozycji. W dorobku wiele występów z gwiazdami muzyki rozrywkowej i  jazzowej w kraju i za granicą.

Robert Paradowkski - śpiew, fortepian, instrumenty klawiszowe - absolwent PWSM w Warszawie. Wieloletnie doświadczenie w występach w kraju i za granicą. Obecnie od 3 lat związany artystycznie z liniami VIKING CRUISE LINE (właścicielem luksusowych statków rzecznych i oceanicznych).

Dariusz Marcinkiewicz - śpiew, gitara elektryczna, wieloletni członek zespołu Krzysztofa Krawczyka.

Zespół specjalizuje się w wykonaniu klimatycznej muzyki rozrywkowej, mając w swoim repertuarze utwory takich wykonawców jak: The Beatles, Frank Sinatra, Elvis Presley, Diana Ross, Abba, Carlos Santana i wielu innych.

Zabawę rozpoczynamy o godzinie 20:00 - 3:00

Zaskakujące menu przygotowane przez nasego Mistrza Sztuki Kulinarnej Pawła Zielińskiego.

Menu Serwowane

Amuse bouche czyli coś małego na początek

Tian z kraba Królewskiego

avocado, aioli szpinakowe, owoc granatu, bułeczka maślano buraczana

Przystawka

Foie Gras Duet z figą

smażone Foie Gras oraz parfait z Foie Gras w wiórkach kokosowych, orzech laskowy w słonym karmelu, pianka oraz karmel z homara, figa, brioche

Esencja smaku

Wędzone krewetki tygrysie

na puree z zielonego groszku, culis paprykowe i chips z chorizo

Zupa

Zupa krem z kasztanów

marynowana gruszka, piana gruszkowa

Danie główne

Kotleciki jagnięce z sosem tymiankowym

grzybowo ziemniaczana zapiekanka, grzyby leśne w winie i tymianku, spaghetti z cukinii

Deser

Czekoladowa fantazja w siedmiu odsłonach

 

Bufet z zimnymi przekąskami i sałatkami

Ostrygi i salsy

Krewetki faszerowane imbirem w sosie ostrygowym

Łosoś marynowany w whisky

Befsztyk tatarski bogato doprawiony

Wędliny dojrzewające podane z piklami i kiszonkami

Płatki z wędzonego półgęska z sosem żurawinowym i marynowaną rzepą

Roastbef po angielsku z chrzanem i serem pleśniowym

Duo pasztetowe z kaczki oraz z dziczyzny z żurawiną

Vitello Tonato, cielęcina z aromatycznym sosem tuńczykowym i kaparami

Roladki z koziego sera z marynowaną dynią, czarnuszką i burakiem

Vol au Vent z Royalem grzybowym i wędzonym pomidorkiem wiśniowym

Sałatka z owoców morza

 

Bufet Słodkości

Ciasto „Opera”

Mini Krem brulée lawendowe

Babeczki z „crème pâtissière” i owocami

Sernik z białej czekolady z konfiturą malinową

Beza z serkiem pistacjowym i rumem

Mus z białej czekolady z wiśniami

Wyspa świeżych owoców

Polskie i francuskie sery

 

Napoje i alkohole 

Wódka klasy Premium

Whisky

Wino białe / czerwone

Koktajle w barze na bazie wódki oraz bezalkoholowe

O północy lampka szampana francuskiego MOET & CHANDON

Napoje gazowane

Soki owocowe

Kawa pełnoziarnista z ekspresu

Aromatyczne herbaty smakowe

 

Serdecznie zapraszamy - liczba miejsc ograniczona

22 629 23 12

restauracja@podgigantami.pl

 

ZamknijStrona używa cookies (ciasteczek). W przeglądarkach internetowych można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może spowodować utrudnienia lub brak działania niektórych funkcji serwisu. Niedokonanie zmian ustawień przeglądarki internetowej na ustawienia blokujące zapisywanie plików cookies jest jednoznaczne z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie.